دیسون

دیسون در گویش دزفولی به معنای مکتبخانه است

دیسون

دیسون در گویش دزفولی به معنای مکتبخانه است

دیسون

امام خامنه ای (مدظله) : اگر یک ملتى احساس عزت نکند، یعنى به داشته‌هاى خود - به آداب خود، به سنن خود، به زبان خود، به الفباى خود، به تاریخ خود، به مفاخر خود و به بزرگان خود - به چشم حقارت نگاه کند، آنها را کوچک بشمارد و احساس کند از خودش چیزى ندارد، این ملت براحتى در چنبره‌ى سلطه‌ى بیگانگان قرار میگیرد.

۴ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است

نماینده محترم شهرستان دزفول در مجلس نهم

باسلام

مطلبی را خطاب به تمام نمایندگان مجلس نگاشته ام که از جنابعالی هم انتظار است که زحمت مطالعه و رعایتش را بکشید +

اما بعد..

حساسیت وظایف روزهای آتی خانه ملت در قبال پرونده هسته ای ایجاب میکند که تک تک نمایندگان محترم مجلس درک کنند که در کدام پیچ تاریخی دوران پارلمانی ایران ایستاده اند؟

از آنجا که مجلس و نمایندگانش عصاره ملت هستند از ایشان انتظارست که در بررسی کارشناسی و دقیق توافق نامه ی دولت یازدهم با 1+5 ، به خِرد شخصی خود تکیه نکنند و حتی با وجود مشاوران و کمیسیونهای مربوطه ی درون مجلس، با مردم نخبگان حوزه انتخابیه خود نیز شور کنند.

جناب پاپی زاده،

از شما انتطارست بیش از هر زمان دیگری آگاه باشید که نماینده کدام شهر و چگونه مردمی هستید؟

از شما توقعست ضمن ارایه گزارش دقیق و روز به روز به مردم شهرستان دزفول، توضیح دهید که چگونه قرارست برای رأیی که در قبال «هست و نیستِ ایران» میخواهید بدهید از مردمتان نظر و مشورت خواهید گرفت؟

جناب پاپی زاده،

اکنون مردم دزفول، که جزو نخبه ترین مردمان ایرانند لحظه به لحظه موضوع هسته ای را دنبال میکنند و برایشان بسیار مهم است که نماینده شهرشان چگونه و طی چه سازوکاری قرارست حط و مشی مورد تایید حضرت آقا را در بررسی دقیق این توافق نامه دنبال و پیاده کند؟

فراموش نکنید که عملکرد شما در قبال این پرونده، میتواند تکلیف انتخاب مجدد یا عدم انتخاب شما را نیز برای مردم دزفول معلوم کند.

لذا در کمترین وجه موضوع میتوان گفت : بخواهید یا نخواهید پرونده هسته ای برای شما (و هر تمام نمایندگان مجلس نهم) هم فرصت انتخاباتی است و هم تهدید.

و این به خودِ خود شما بستگی دارد و نه هیجکس دیگر.

موید باشید

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ تیر ۹۴ ، ۲۰:۱۸
مهران موزون

جناب آقای آصفی

باسلام

دوماه قبل نام شما را در پُستی، میهمان دیسون کردم و تذکرات منشور مدیریتی امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر(علیه الرحمه) را به جنابعالی یادآور شدم.

یادتان هست؟  (اینجا)

امشب ولی امر مسلمین، در دیدار با هیئت دولت یازدهم، همین موضوع را یادآور شدند.   (اینجا)

لذا بار دیگر شما را برادرانه به رعایت وصایای مدیریتی علی (ع)  متذکر شده و خواهشمندم در فضای سیاسی دزفول، پای خود را در آبی که عمقش را نمیدانید نگذارید.

مانند مراتب قبل(که حضوراً عرض شد) مجدداً به شما توصیه میکنم وارد اتمسفر سیاسی دزفول نشوید.

شأنیت اجرایی خود را حفظ کرده و اجازه ندهید تا کسی یا کسانی، شما را به فضاهایی رهنمون شوند که یقیناً عاقبتش مورد رضایت شما نخواهد بود.

هرچه باشد قرار است شما مجری انتخابات شهرستان دزفول باشید لذا انتظار داریم تا در ارائه گفتار، رفتار و تعاملات جمعی خود و همچنین حضور در تریبونهای مختلف، سنجیده و خردورزانه ظاهر شوید.

فاعتبرو یا اولی الابصار

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۴ ، ۰۱:۴۴
مهران موزون
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مدظله الشریف
با عرض سلام و تحیّت و آرزوی قبولی طاعات و  عبادات جنابعالی، سوالاتی برای اینجانب و برخی  اهالی محترم شهر دزفول، پیش آمده که ذیلا عرض میشود :
قریب به یکماه قبل، عده ای از همشهریان ما (مقیم دزفول یا تهران و ..) به بهانه چهارم خرداد(روز دزفول) به نزد آقای هاشمی رفسنجانی شتافتند و ایشان پیرو مواضع و رفتارهای سوال برانگیز شش سال گذشته شان، گفتار و سخنانی تاسف بار ارایه دادند.
از جمله اینکه :
در دولتهای هشت ساله آقای دکتر احمدی نژاد ، به دلیل افزایش نقدینگی در بازار کشور، مرض هاری به ملت تزریق شده است.
صرفنظر از صحت و سقم یا کارشناسی بودن یا نبودنِ این ادعای رییس مجمع تشخیص مصلحت!
و صرفنظر از اینکه توهین مستقیم آقای هاشمی به منتخب ملت(در سال 84 و 88) اسائه ادب به حکم تنفیذ حضرتعالی و رأی ملت ایران محسوب میشود یا خیر!
مسئله اینجاست که آقای هاشمی تمام ملت ایران را در فاصله سالهای 84 تا 92 «هار» میداند.
البته به این سوال هم کاری نداریم که چگونه مردمی که هشت سال به مرض هاری مبتلا بودند در سال 92 به کاندیدای مدنظر ایشان رای دادند؟
آنچه مسلم است آقای هاشمی مردم ایران را درفاصله سالهای 84 تا 92 «هار» دانسته و پرواضح است که مردمی که حماسه 9دی 88 را هم رقم زدند مشمول این اتهام میشوند.
شوربختانه اینکه ، به دلیل حضور  چند ده نفر از دزفولیها در زیر منبر حجت الاسلام هاشمی، رسانه های مختلفِ فردی و جمعی کشور، تیتر زده اند «هاشمی در جمع مردم دزفول گفت :...هکذا»

اکنون سوال شرعی بنده از محضر ولی امر مسلمین این است :
اگر خطای اول همشهریانمان را برای قبول رفتن به محضر هاشمی نادیده بگیریم!
بابت سکوت این دوستان
(چه در همان جلسه و چه در روزهای بعد از جلسه) در برابر این توهین جناب هاشمی به ملت ایران، آیا نباید به حکم «تولی و تبری» از این دوستان و همشهریان فاصله گرفت؟
خصوصا آنکه برخی از این رفقا، موصوف به شعر و ادب و مراتب تحصیلی خاص و صاحب منصب هم هستند!
آیا به موازات فرموده حضرتعالی مبنی بر «جذب حداکثری» که بسیاری از این نفراتِ مورد اشاره را طی چندسال اخیر تحمل کرده و مراوده و سلام و علیکشان را (علیرغم مشی سوال برانگیز سیاسی شان) برتافته ایم و حرمت نهاده ایم، جایزیم تا با حکم «دفع حداقلی» از آنها فاصله گرفته و از ایشان اظهار برائت کنیم؟

حکم جنابعالی در این خصوص چیست؟







مقلد و سرباز شما : مهران موزون
۱۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۴ ، ۱۳:۴۱
مهران موزون

انالله و اناالیه راجعون

برادر بزرگوارم ، جناب آقای سردارسرلشکر غلامعلی رشید 

بدینوسیله از طرف خود و خاندان موزون، مصیبت وارده را به حضرتعالی ، خاندان معزز رشید و سایر بستگان  تعزیت  گفته و درگذشت ناگهانی برادرزاده نازنین تان را  از صمیم قلب، تسلیت عرض میکنم. از درگاه رب الکریم برای شما و خاندان محترم رشید، صبری جمیل خواستارم.

ارادتمند همیشگی : مهران موزون


سردار سرلشکر رشید

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ تیر ۹۴ ، ۱۱:۰۶
مهران موزون