روغنی که می خوریم (3)
جل الخالق...
خدا را گواه میگیرم که کاملا تصادفی اتفاق افتاد..
قضیه این است :
امروز داشتم در مورد بحث روغن پالم (که وزیر بهداشت اینروزها مطرحش کرده) و مضرات آن میخوندم.
تا رسیدم به این صفحه +
وقتی مطلب رو خوندم یادم اومد که چند سال پیش در خصوص مشکوک بودن قیمت ارزون روغنهای مایع در دیسون نوشته بودم و اینکه باور کردنی نیست که روغن مایع لیتری 4 یا 5 تومن از دانه ذرت واقعی یا تخمه آفتابگردان گرفته بشه.
یادتون هست؟
اینجا : روغنی که میخوریم (1)
و اینجا : روغنی که ما میخوریم (2)
تصمیم گرفتم که عطف به این مطالب، یه مطلب بنویسم و بگم : دیدین حق با من بود دوستان؟ بالاخره راز نرخ پایین روغن مایع درومد و اونم این روغن پالمه.
وقتی به صفحه ی مربوط به «روغنی که میخوریم (1) » مراجعه کردم تصادفاً دیدم امروز 18 مرداد 93 دقیقا سومین سالگرد درج اون مطلبه.
جالب نیست؟
تولدت مبارک روغن پالم!!!!!
اگه مایـــــــــــــل به تبـــــــــــادل لینـــــــــــــــــــــک هستـــــــــــــــــِد
خبــــــــــــــــــرم کنــــــــــــــــید
التماس دعا